Westelse Windhonden Ren Vereniging

CLUBKAMPIOENSCHAP 2 OKTOBER 2022

Een geslaagde dag! Een dikke en welgemeende dankjewel voor jullie enthousiaste deelname aan het clubkampioenschap. De weergoden waren ons gunstig gezind, we hebben lekker gegeten. Hondjes hebben genoten van hun rondjes op de baan. Die is ondertussen gelukkig weer flink opgeknapt. Ook nog een oprechte dankjewel voor alle medewerkers, voor de mensen die spontaan even een handje toestaken, voor de sponsors en iedereen die ervoor gezorgd heeft dat we een mooie dag mochten beleven. Dankjewel! ❤️

Foto's kijken? Klik hier!

 


ROEFEL 25 juni 2022

Een geslaagde Roefeldag op onze renbaan.

Heel wat kinderen kozen ervoor om kennis te maken met onze club en hobby. 

Hun nieuwsgierigheid en enthousiasme werkten aanstekelijk. Ze zagen enkele hondjes rennen en konden zo zelf vaststellen dat hondjes niets liever doen dan rennen en het haasje pakken. De kinderen hebben ook een sportieve prestatie geleverd. Met zijn allen stoven ze uit het starthok (of er naast) en renden de piste op. Ze mochten allemaal een attentie in ontvangst nemen. 

Meer foto's zien?

 


Michel Fortemps schonk voor onze wedstrijd van 5 Juni 2022, een grote zak kwaliteitsvol hondenvoer van het Italiaanse merk MONGE. Dankjewel hiervoor Michel!

Dit geschenk werd verloot onder de deelnemende honden.Het onschuldige handje van Merel Tamble trok het winnende lotje uit de doos. Dit behoorde toe aan het hondje van Chris Dierckx. De hondjes ten huize Marinus-Dierckx zullen smullen!


Naar aanleiding van de GP WWRV schonk de gemeente Westerlo een mand met Streekbieren. Dankjewel hiervoor.

Dit werd overhandigd door de schepen van Sport, Clyde Tai-Apin.

De onschuldige hand van mr. Tai-Apin, trok het nummer dat aan het hondje van Erik Lambaerts toehoorde. Santé!

Een verslagje van deze dag vind je terug bij Nieuws en Activiteiten

Podiumfoto's 22 mei 2022 GFotoalbum 2022P WWRV