Trainingen

We hervatten de trainingen in het seizoen 2020

--------------------------------------------------------

TRAININGSREGLEMENT

VOOR DE TRAINING BEGINT ZULLEN EERST DE WERKENDE MENSEN HUN HONDEN LATEN LOPEN .

De trainingen starten met de stukken ,eerst de kleine stukken(stuk/ piste ,dan 1/2piste , dan 3/4 piste enz....) daarna starten we met de volledige afstanden 350m ,280m en 480m zowel de stukjes als de volledige rondes zullen zich vanaf 2019 moeten inschrijven in de kantine.

Honden die lopen voor goed rond gelieve zelf op voorhand te zorgen voor voldoende honden ( 4 ) en dit ook te melden bij de inschrijving. Honden die voor goed rond lopen moeten 3 geldige ritten lopen dit gaat dan over 2 trainingsdagen (er word nooit meer dan 2 keer per training gelopen). Mensen die met rassen lopen waarvan er weinig zijn en niet voldoende honden vinden voor goed rond gelieve dit te melden zodat onze vereniging dan voor een oplossing kan zorgen om ook deze mensen de kans te geven hun goed rond te behalen.

DE TIJDEN VAN DE TRAININGSRITTEN ZULLEN STEEDS NA ELKE RONDE IN DE KANTINE GEHANGEN WORDEN .

 

 

De training van woensdag 26.06 zal niet doorgaan, maar in plaats daarvan houden we training op zaterdag 29.06 aanvang 10u tot 15u ongeveer dit naar aanleiding van roefeldag dit houdt in dat de kinderen uit de scholen van Westerlo komen kennis maken met windhonden en alles er rond we hopen op vele hondjes deze dag zodat we de kinderen een fantastische leerrijke dag kunnen bezorgen