TRAININGSSCHEMA

Voor de trainingen op woensdag

Stukjes worden gelopen van 17.30 tot 18 uur voor degenen die tussen die tijdspanne aangekomen zijn, diegenen die na 18 uur aankomen zullen later lopen.  Daarna lopen we volle rondes 350 m, 280 m, 480 m onmiddellijk gevolgd door alle stukjes. Dan is er pauze, ongeveer 15 à 20 minuutjes, de tweede ronde vangen we aan met de volle rondes onmiddellijk gevolgd door de stukjes die na 18 uur zijn aangekomen.

De trainingen op zaterdag

starten om 13.30 uur, inschrijven van 13.00 u tot 13.30 en we vangen aan met de stukjes, dan volle rondes 350m, 280 m, 480 m. Pauze van ongeveer 20 min. 2e ronde terug aanvangen met de stukjes gevolgd door de volle rondes.

 

Honden die lopen voor goed rond gelieve zelf op voorhand te zorgen voor voldoende honden ( 4 ) en dit ook te melden bij de inschrijving. Honden die voor goed rond lopen moeten 3 geldige ritten lopen dit gaat dan over 2 trainingsdagen (er wordt nooit meer dan 2 keer per training gelopen). Mensen die met rassen lopen waarvan er weinig zijn en niet voldoende honden vinden voor goed rond gelieve dit te melden zodat onze vereniging dan voor een oplossing kan zorgen om ook deze mensen de kans te geven hun goed rond te behalen.

 

Mocht u vragen hebben of er training is kan u best contact opnemen met één van de bestuursleden :

 

Hierna de datums wanneer we zullen trainen op de renbaan.

Deze datums zouden eventueel nog kunnen wijzigen door slechte weersomstandigheden (te warm of te nat) maar dan volgt hierover tijdig informatie.