trainingen aangepast aan de coronamaatregelen

Beste Leden en vrienden

De gemeente Westerlo heeft ons groen licht gegeven om onze trainingen terug aan te vatten, mits natuurlijk inachtname van de nodige veiligheidsmaatregelen. Zoals jullie al hebben vernomen van de veiligheidsraad mogen sportverenigingen terug aanvangen met de trainingen met max. 20 personen.

Onze trainingen zullen dus aanvangen zaterdag 23 mei 2020

Ook nog even onder uw aandacht brengen dat we het sanitair NIET KUNNEN GEBRUIKEN, niet in de kantine en ook niet op de camping. We hopen op uw begrip !!!

 

  • Een afstand respecteren van 1.50 m tegenover elkaar
  • Verplicht een masker te dragen.

samenscholing van meer dan 3 personen is tenzeerste af te raden. De kinderen moeten eveneens een masker dragen en moeten zich in de nabijheid van de ouders bevinden. Ze moeten elk kontakt met volwassenen vermijden. We herinneren eraan dat de kinderen steeds de verantwoordelijkheid is van de ouders.INSCHRIJVINGEN DIENEN OP VOORHAND TELEFONISCH DOORGEGEVEN TE WORDEN EN DIT TEN LAATSTE TOT DONDARDAGAVOND 20UUR HIERVOOR ENKEL BELLEN NAAR GSM VANESSA 0497 73 25 09VRIJDAGAVOND ZAL DAN HET TRAININGSCHEMA OP FACEBOOK GEPLAATST WORDEN, VOOR DE MENSEN DIE GEEN FACEBOOK HEBBEN KUNNEN WE HEN TELEFONISCH CONTACTEREN ER KAN SLECHTS 1 rit gelopen worden mensen die NIET telefonisch ingeschreven zijn zullen geen toegang krijgen tot de renbaan