* Het lidgeld kan betaald worden door storting op onze bankrekening, zie de pagina "lid worden".

* De renlicenties kunnen vernieuwd worden voor 2021. Hiervoor dient een formulier ingevuld te worden voor elke hernieuwing, dit formulier is terug te vinden op de web site van de CRCB onder "formulieren" en ook op deze web site bij "commissienieuws"

 

____________________________________________________________________________________________________________________________________

27/05/2019 Onze Grote Prijs WWRV was een succes lachende gezichten,tevreden deelnemers vele supporters we kregen heel veel positieve reacties bedankt hiervoor

we willen iedereen bedanken :alle helpers,de deelnemers,de supporters ,de mensen van het flyballteam,onze sponsors allen hebben ze ervoor gezorgd dat dit een onvergetelijke dag was .

26.04.2019 Onze werken die we gepland hadden zijn volbracht onze grasmat is aangepakt ook de sproeiinstallatie is van 2 fases naar 6 fases veranderd en geautomatiseerd en er zijn 2 sproeiers bijgekomen ter hoogte van de start van de 350 meter en 1 aan de starthokken van de 280 meter zodat in de startstukken vanaf nu ook het gras mooi groen zal blijven en de grond ook zachter zal zijn om op te lopen.De elektriciteit werd ook vernieuwd en bovengronds gemaakt alsook de geluidsinstallatie is veranderd. We hebben ook de nieuwe oversteek gemaakt tussen de zandbak en de start van de 350m,ook hebben we nu een in en een uitgang voorzien aan de 350m starhokken en zandbak .De podiums en starthokken hebben ook een opknapbeurt gekregen en een mooie frisse look. Ook hebben we verschillende bloembakken gemaakt en voorzien van beplanting om alles wat fleuriger en gezelliger te maken. Het juryhuis kreeg een nieuwe trap en werd vanbinnen en buiten helemaal geschilderd ook zijn er overal rolgordijnen voorzien om alles netjes af te sluiten .De paddock van de 350meter werd geverfd en ook de platen werden proper gespoten.  De garage heeft ook een nieuw laagje verf gekregen alsook het bakkot en het draaihok. Alle betonplaten zijn afgespoten en netjes proper gemaakt alsook de banken kregen een opknapbeurt. Ook de galg werd geverfd .Aan de zandbak werd de bult eruit gehaald en werd ook wat groter gemaakt 1.5 ton zand werd aan de zandbak toegevoegd zodat deze weer mooi gelijk is .De pad van de 480m naar de zandbak waar de mensen lopen om hun honden op te vangen hebben we ook weer mooi recht gemaakt zodat deze weer goed beloopbaar is. We hebben ook de hagen ingekort ter hoogte van de starthokken van de 350 meter zodat de draaier weer overzicht heeft wanneer de honden uit de starthokken komen. Zo beste mensen wij hebben met zen allen ons best gedaan en hopen nu dat jullie laten zien dat dit wordt gewaardeerd en dat jullie met ze allen met jullie honden komen lopen op onze vernieuwde renbaan . Hierbij willen we ook al onze medewerkers bedanken alsook onze sponsers.

Op deze pagina zal meegedeeld worden welke werken of veranderingen we gaan doen op en rond de renbaan, de komende jaren zal de renbaan stuk voor stuk weer opgeknapt worden.

Meer info hierover zal later bekend gemaakt worden .

In het jaar 2019 zal het loopvlak (gras) een volledige opknapbeurt krijgen alsook de sproeiinstallatie zal  veranderd worden en geautomatiseerd.

De oversteekplaats van de renbaan  zal tussen de zandbak en de starthokken van de 350meter komen i.p.v. aan de starthokken van de 280m dit om het grasvlak van de renbaan niet te beschadigen .

 

Er is hard gewerkt aan onze renbaan bedankt aan iedereen die ons een handje heeft toegestoken .