Nieuws en Activiteiten

GP WWRV 22 mei 2022

 

Eindelijk konden we onze wedstrijd laten doorgaan. Weliswaar nog veel te weinig deelname ,49 hondjes ingeschreven, in het nieuwe rensysteem, de mensen zullen er precies toch nog aan moeten wennen, maar dat kost tijd, we wachten af !!!

De zon was van de partij, allen goed gezind, wel efkes stressy na de weging voor het opmaken van het programma, das wel een beetje lastig dat dit 's zondags nog moet gebeuren, maar daar zullen we dan ook wel aan wennen zeker ?

Er zijn toch wel mooie koerskes gelopen !

Een prijs van de gemeente Westerlo is ons aangeboden en is door loting gegaan naar Oochigeas Rising Star, allé zijn baasje tenminste want het was een mandje met streekbieren en da lust zijn baasje beter hé ?

Enfin, het was een mooie dag, bedankt aan alle deelnemers, bedankt aan alle vrijwilligers, het WWRV team dat zich weer van z'n beste kant heeft laten zien.

Op naar de volgende zeker ? das met Pinksteren, op 5 juni !!  ( tekst: Patricia Van Wiele)

Met pijn in het hart heeft het WWRV bestuur een jammerlijke beslissing moeten maken van deze ren op 10 april te annuleren. De intentie is er om deze wedstrijd op een latere datum te plannen, verder in de zomer.

Het aantal inschrijvingen lag zodanig laag dat het financieel niet haalbaar was er een mooie wedstrijd van te maken, door de hoge kost voor dierenarts die ons wordt opgedrongen, het zal trouwens voor elke vereniging zwaar worden om te overleven.

Wij hopen op het begrip van elke liefhebber en hopen dat de clubs die in de loop van dit seizoen hun rennen moeten organiseren niet in hetzelfde scenario belanden.